KONYA / KARAPINAR - İslik Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Programda; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, oyunlar, öğrencilerimizin gösterileri ve yarışmalar yer aldı.

Nis

Okulumuz idarecileri ve öğrencimiz ile birlikte 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Garnizon Komutanlığı makamında ziyaret edildi.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda; 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü vesilesiyle İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize okul müdürü İbrahim İNCİ tarafından hediye takdim edildi. Yarışma sonucu;

1. Nisanur DENİZ(8A)

2,3,4. Ervanur KABAKÇI(4A), Mustafa Nurislam COŞKON(5A), Dursunay TÜRKOĞLU(7A)

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda; İstiklal Marşımızın kabülünün 103. yıl dönümü vesilesiyle "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı kazandırma ve depreme hazırlık çalışmaları kapsamında deprem bilinçlendirme ve farkındalık eğitimi verildi. Ardından deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından öğrencilerimize yönelik " Sağlıklı Beslenme" ve " Akılcı İlaç Kullanımı " konularında seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz resim, şiir ve kompozisyon alanında çalışmalar yaptı. Ayrıca öğrencilerimiz ile birlikte "15 Temmuz Okul Gazetesi" hazırlandı. Bu çalışmaların yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitler Köşesi" oluşturuldu.

Ara

Okulumuzda "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında etkinlikler yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemine ithafen program düzenlendi. Ayrıca okul idaremizce öğretmenlerimize hediye takdim edildi.

Kas

Okulumuzda Konya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü organizesinde sıfır atık temalı tiyatro gösterisi düzenlenmiştir.  Programda Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği tarafından öğrencilerimize ikram ve hediye dağıtımı yapılmıştır.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle çocuk haklarına dikkat çekmek, günün anlam ve önemini kavramak için okulumuzda pano çalışması yapıldı.

Kas

Okulumuz ana binası ve çevre binalarımızın dış cephe boyası ilçe milli eğitim müdürlüğümüzce yenilendi. Ayrıca okul bahçe duvarımızın dış cephe boyası yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katımıyla gerçekleşen programda coşkuyla kutlandı. Kutlama programında, günün anlam ve önemi konuşması, şiirler ve gösteriler yer aldı.

Mrt

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.